Warrens BV is van oudsher gespecialiseerd in de revisie van lichte en zware industriële- en landbouwmachines. Revisies worden in eigen beheer in onze moderne werkplaats uitgevoerd door goed opgeleide monteurs. Een revisie kan variëren van een globale (nazien, afstellen en herstellen) tot een diepgaande revisie (motorrevisie, pomprevisie, herspuiten, enz.).

Wij verzorgen het onderhoud van machines voor keuring (hijswerktuigen, hoogtewerkers). Hierbij kunnen wij ook de keuring voor u begeleiden tijdens de inspectie door een erkende organisatie.

Niet enkel revisie van zware en lichte industriële werktuigen wordt bij Warrens BV uitgevoerd. Ook (spoed)herstellingen nemen wij voor onze rekening. 24/24!

Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk met minimale stilstand en reële reparatiekosten te helpen. Revisies worden in eigen beheer en in een modern uitgeruste werkplaats uitgevoerd. Daar hebben wij de beschikking over alle benodigde apparatuur om te draaien, frezen, ponsen, persen, polijsten, zetten, knippen, enz. Wij kunnen knippen tot een dikte van 16 mm en een breedte van 3 meter. Onze zetbank gaat tot 12 mm dik en 4 meter breed.

Reparaties kunnen ook ter plaatse bij u op het bedrijf worden gedaan, waarbij we gebruik maken van onze goed uitgeruste servicewagens. Dit om u nog sneller en beter van dienst te kunnen zijn en voor u de kosten van stilstand laag te houden.

Nieuw bij ons is de mobiele smeerwagen. De oude olie wordt ter plaatse opgezogen en afgevoerd. De nieuwe olie wordt via afrolbare slanghaspels pneu- matisch gepompt in uw machines/installaties.