»Machines»JCB Gamma»JCB Fastrac

JCB Fastrac

JCB-tractor Fastrac

In één oogopslag ziet u dat de Fastrac anders is. Ontdek hoe meer snelheid, comfort, productiviteit, veiligheid en veelzijdigheid het verschil maken voor u en uw bedrijf.

Dubbele stuursysteem

Nieuw en exclusief is het hydrostatische dubbele stuursysteem, dat aanzienlijk handzamer is voor de bestuurder en dat voldoet aan de uitzonderlijk strikte veiligheidsnormen voor hogesnelheidstractoren (meer dan 60 km/h).

Nog prettiger

Op de openbare weg is de nieuwe besturing uiterst precies en uitgebalanceerd. Daardoor is het rijden in de grootste Fastrac nog prettiger, vooral omdat u beschikt over alle essentiële beveiligingen voor tractoren die zijn gemaakt voor snel rijden.

Sneller en eenvoudiger

Voeg de optie Rapid Steer toe om de begrensde draaicirkel van het stuur met 50% te verkleinen om sneller en eenvoudiger te manoeuvreren op akkers en velden.

Optimale efficiëntie

Tijdens sproei- en strooiwerkzaamheden kunt u dankzij de functie GPS-ready voortaan handsfree sturen. Dit biedt een optimale efficiëntie en nauwkeurigheid doordat u overlappingen minimaal kunt houden bij een snelheid van wel 40 km/h.