»Machines»JCB Gamma»JCB Heftruck

JCB Heftruck

´s Werelds meest veelzijdige vorkheftruck

Dankzij de combinatie van een kleine voetafdruk, een telescopische giek, de 2WD- en de 4WD uitvoering, en het optionele hydraulische snelwisselsysteem is dit ´s werelds kleinste, meest veelzijdige vorkheftruck met contragewicht. Het is echt een unieke machine.

Maximaal reikvermogen

De verschillende modellen bieden een hefvermogen tot 3 500 kg en een hefhoogte tot 5 150 mm, met een maximaal reikvermogen van 2 400 kg bij een reikafstand van 2 m.

Vrije heffing

Al deze machines bieden standaard een volledige vrije heffing, zonder dat u hiervoor een speciale dure mast hoeft te kopen.

Onder het grondniveau

Met de Teletruk kunt u ook tot onder het grondniveau reiken, of bijvoorbeeld tot het onderdek van een schip.

Maximale controle en precisie

Normale vorkheftrucks gebruiken hydraulische kracht alleen voor de hefcyclus en maken gebruik van de zwaartekracht voor het laten zakken. De Teletruk gebruikt ook voor het laten zakken volledige hydraulische kracht: dit biedt maximale controle en precisie, wat bijzonder handig is bij speciale toepassingen.

Parallelle lift

Wanneer u het vorkenbord instelt voor heffen/laten zakken, blijft de hoek van de parallelle lift over het hele hefbereik gelijk zodat de lading recht blijft.