»Machines»JCB Gamma»JCB Verreiker

JCB Verreiker

JCB Verreiker

De nieuwste serie van JCB is ontworpen om te voldoen aan de moderne vereisten en biedt een ongeëvenaarde productiviteit, dankzij de regeneratieve hydraulica, naast superieure prestaties, veelzijdigheid en efficiëntie. Precies wat u zou verwachten van de grootste fabrikant van verreikers ter wereld.

Optimale productiviteit

Met de regeneratieve hydraulica kunnen de snelste cyclustijden worden verzekerd, voor een optimale productiviteit van de boerderij.

Ergonomisch bedieningselement

Met in de joystick ingebouwde handmatige of automatische schakelfuncties op alle modellen kunt u snel en eenvoudig met één ergonomisch bedieningselement schakelen en van snelheid en rijrichting veranderen.

Maximale veelzijdigheid

JCB verreikers zijn standaard uitgerust met extra spoelen, waardoor ze kunnen worden gebruikt voor een groot aantal uitrustingsstukken en een maximale veelzijdigheid is verzekerd. De cabine beschikt nu tevens over een drukvrijgaveknop voor de extra hydraulische services vooraan en achteraan. Constant debiet op de extra circuits is standaard.

Uiterst manoeuvreerbaar

Een JCB verreiker is uiterst manoeuvreerbaar; dankzij de compacte wielbasis en de grote stuurhoek bespaart u waardevolle tijd, met name wanneer de ruimte beperkt is.

Verzekerd van tractie

Vierwielaandrijving is standaard, dus u bent altijd verzekerd van tractie. En met één druk op een schakelaar is ook tweewielaandrijving beschikbaar, om bij weggebruik de bandenslijtage en het brandstofgebruik te minimaliseren. Voor betere prestaties op moeilijk terrein kunt u kiezen voor sperdifferentiëlen.