»Machines»JCB Gamma»JCB Livelink

JCB Livelink

Livelink, kennis is macht

JCB Livelink is een innovatief softwaresysteem waarmee u de volledige controle behoudt en uw machines op afstand (online, via e-mail of via mobiele telefoon) in de gaten kunt houden en beheren. Livelink biedt u toegang tot allerlei praktische informatie, zoals waarschuwingen voor de machine, brandstofrapporten* en een gebeurtenisoverzicht. Alle informatie over uw machines wordt verwerkt in een veilig datacentrum zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Voordelen voor onderhoud

JCB Livelink vereenvoudigt het beheer van machineonderhoud. Nauwkeurige bewaking van bedrijfsuren en onderhoudswaarschuwingen maken een betere onderhoudsplanning mogelijk en de realtime locatiegegevens helpen u uw vloot te beheren. U hebt ook toegang tot kritieke machinewaarschuwingen en rapporten met de onderhoudsgeschiedenis.

Voordelen voor productiviteit en kosten

Ten slotte biedt JCB Livelink u informatie zoals bewaking van de stilstandtijd en brandstofverbruik van de machine* om uw brandstofverbruik te verlagen, kosten te besparen en uw productiviteit te verhogen. Informatie over de locatie van de machine kan de efficiëntie van het machinepark verbeteren en de verzekeringskosten kunnen zelfs dalen met de extra veiligheid die Livelink biedt.

Voordelen voor de veiligheid

Houd uw machine veilig met JCB Livelink. U kunt realtime waarschuwingen ontvangen wanneer uw machine een bepaald gebied verlaat (Geofence) en wanneer de machine op niet-geplande tijden wordt gebruikt (Curfew). Realtime informatie over de locatie om uw machines op de veiligste plaatsen te parkeren.