»Machines»JCB Gamma»JCB Finance

JCB Finance

JCB Finance – Flexibele financiële oplossingen voor uw JCB machine

Warrens B.V. biedt u, via JCB Finance, financiële oplossingen aan voor de aanschaf van uw JCB machine. Grotere uitgaven komen namelijk niet altijd op het juiste moment en u wilt uw kredietlijnen bij uw bank liever intact houden voor andere investeringen.

Als u gebruik maakt van de financiële oplossingen van JCB Finance kiest u voor snelheid, flexibiliteit en op maat gemaakte betalingsschema’s.

JCB Finance
JCB Finance is een joint-venture van JCB met BNP Paribas. BNP Paribas is een internationale aanbieder van hoogwaardige activa financieringsproducten en onder andere gespecialiseerd in het aanbieden van financieringsconstructies in de grondverzet- en bouwmachine markten.

De voordelen van onze financiële oplossingen

  1. Geen investeringen uit uw bedrijfskas
  2. Behoud van uw kredietfaciliteit bij uw huisbankier
  3. Meer controle en transparantie door vooraf bepaalde vaste termijnen zodat u sneller en flexibeler kunt inspelen op marktontwikkelingen
  4. One-stop-shopping; de JCB machine van uw keuze inclusief een financiële oplossing (optioneel inclusief een reparatie, onderhoud en verzekeringspakket)
  5. Off-balance en fiscale voordelen
  6. Bij een Operationele lease heeft u na einde contract de keuze om de machine te kopen, om te ruilen voor een nieuwe machine of het contract te verlengen

Onze leaseproducten
De keuze van leaseproduct is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. U kunt kiezen uit een operationele lease, waarbij de JCB machine niet in uw bedrijfsbalans wordt opgenomen, en een financiële lease, waarbij de JCB wel op uw balans verschijnt. Beide leasevormen hebben hun specifieke kenmerken en zijn optioneel te combineren met een reparatie-, onderhouds- en verzekeringspakket. Om een juiste keuze te maken hebben wij de verschillen tussen beide leasevormen hieronder voor u op een rij gezet. U kunt ook altijd contact opnemen met een van de financiële experts van JCB Finance. Al uw bedrijfsgegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet aan derden gecommuniceerd.

 

Operationele leaseFinanciële lease
BalansJCB machine niet op uw balansJCB machine op uw balans
BTWBTW verdeeld over de termijnenTotale BTW in eerste termijn
Juridisch eigenaarJCB FinanceJCB Finance
Economisch eigenaarJCB FinanceU
Fiscale afschrijvingJCB FinanceU
AfschrijvingsrisicoJCB Finance draagt het risico van waardeverminderingU draagt het risico van waardevermindering
Eigendom na afloop contractOptioneelStandaard
Reparatie, onderhoud en verzekeringOptioneelOptioneel

Voor meer informatie over onze financiële oplossingen kunt u contact opnemen met uw JCB verkoper of met een van onze financiële experts van JCB Finance.