»Machines»Brian James»Aanhangers»CarGO Connect

CarGO Connect

Productomschrijving

CarGo Connect is de meest flexibele trailer voor het vervoer van goederen en voertuigen . Om in volledige flexibiliteit te voorzien zorgen een hele reeks van nieuwe en unieke aanpassingen  voor de mogelijkheid tot re-configuratie naar wens. Elke beschikbare optie kan worden toegevoegd of verwijderd op ieder moment.Vanaf het moment van aanschaf of indien gewenst  in de nabije toekomst.

Evenals een uniek configureerbaar concept zet CarGo Connect een nieuwe maatstaf  in trailer technische kwaliteit- en prijsverhouding. De levensduur van het chassis en de componenten zijn gegarandeerd voor jaren.

 

Laadvloerlengtes van 4,0 m tot 5,5 m lang, en twee breedtes worden standaard aangeboden. Diverse combinaties van Assen en banden zijn beschikbaar voor vrijwel iedere gewenste transport oplossing. Inclusief de nieuwe 195/60 X 12 band met versterkte zijwang.

 

Professionele verkoop en after-sales support is beschikbaar via een uitgebreid netwerk van toegewijde en vakbekwame  Brian James dealers.Die u een gedegen advies en service ondersteuning bieden.

Technische Specificaties

GVW3500 KG
Assenstel2-3
Laadvloer lengte4.00 m – 5.50 m
Laadvloer breedte2.10 m – 2.25 m